FORUMS: list search recent posts

Clip marker problem

COW Forums : Apple Final Cut Pro Legacy

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Cassidy Clawson
Clip marker problem
on Dec 15, 2011 at 1:53:37 am

Hello All,

I have a problem with markers. I'm using them extensively in clips for annotating a documentary.

I make a marker by pressing m, then m again to load the edit marker pane. I add information to "comments" and click ok.

Until today, the marker and comment would appear in a box when the clip plays over the marker. Now, suddenly, that feature has stopped. The clip plays over the marker and I get no information. I have checked that "show overlays" is checked.

How do I fix this? I'm not sure why it has stopped working. Thanks!


Return to posts index

Jerry Hofmann
Re: Clip marker problem
on Dec 15, 2011 at 2:06:36 pm

If you place a marker in a clip, it will not show up in the Canvas when that clip is added to a sequence. If you place a marker as a sequence marker it will.

Markers in clips only show up in the Viewer, and they don't ever show during playback. Only during a stop over the marker itself.

Jerry

Apple Certified Trainer, Producer, Writer, Director Editor, Gun for Hire and other things. I ski. My Blog: http://blogs.creativecow.net/Jerry-Hofmann

Current DVD:
http://store.creativecow.net/p/81/jerry_hofmanns_final_cut_system_setup

8-Core 3.0 Intel Mac Pro, Dual 2 gig G5, AJA Kona SD, AJA Kona 2, Huge Systems Array UL3D, AJA Io HD, 17" MBP, Matrox MXO2 with MAX - Cinema Displays I have a 22" that I paid 4k for still working. G4 with Kona SD card, and SCSI card.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2018 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]