FORUMS: list search recent posts

FCP 7 sync porblems

COW Forums : Apple Final Cut Pro Legacy

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Elizabeth Sher
FCP 7 sync porblems
on Dec 5, 2011 at 6:42:29 pm

Using FCP 7 with current updates on an iMAC 2.8 ghz, 8 gig RAM, Snow Leopard current updates installed. We are using 2 xternal HD Lacie 2T HD. Yesterday we opened an ongoing project. We set a new project for the days edit. When we brought in clips from other edits (projects, bins, sequences, sub-clips, etc.) the audio was out of sync altho the program said it was in sync. When we played them in their original places they were in sync. We re-booted, we checked the settings, we closed and opened FCP. we tried making new project and sequence and it still happened. H E L P!!!!


Return to posts index

Dave LaRonde
Re: FCP 7 sync porblems
on Dec 5, 2011 at 7:42:23 pm

Have you also done a system restart or even a complete system shutdown?
Sometimes little things help a lot.

Dave LaRonde
Sr. Promotion Producer
KCRG-TV (ABC) Cedar Rapids, IA


Return to posts index

Eric Weiner
Re: FCP 7 sync porblems
on Dec 5, 2011 at 8:12:45 pm

When you say:

"When we brought in clips from other edits (projects, bins, sequences, sub-clips, etc.) the audio was out of sync altho the program said it was in sync. When we played them in their original places they were in sync.:

Do you mean that when you view them on the original computer they were cut on they were in sync, or that they were in sync in the original project file but not in sync when you copied those resources into a new project? How did you bring in the clips from the other edits? Can you elaborate a bit on that part?


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]