FORUMS: list search recent posts

Export problem

COW Forums : Apple Final Cut Pro Legacy

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Jerry Murphy
Export problem
on Nov 18, 2011 at 6:52:32 pm

When I export from Final Cut Pro 7 I get gliches. When I pause on the glitch on play back I see that there are pixels missing. Anyone know a solution. I can email a screen shot if that helps.

Thanks,
Jerry


Return to posts index

Steve Eisen
Re: Export problem
on Nov 18, 2011 at 7:47:44 pm

Send more than just a screen shot. Give us details. Sequence settings, computer specs, how are you exporting, etc. Did you render?

Steve Eisen
Eisen Video Productions
Vice President
Chicago Final Cut Pro Users Group


Return to posts index

Chris Tompkins
Re: Export problem
on Nov 18, 2011 at 9:40:53 pm

Specs on the video clip as well.

Chris Tompkins
Video Atlanta LLC


Return to posts index


Jerry Murphy
Re: Export problem
on Nov 21, 2011 at 5:05:56 pm

Many thanks for replying. I have a new !Mac and when I export (Final Cut Pro 7) to the uncompressed default Quicktime setting I get the problem. When I use the Quicktime conversion I don't seem to have the problem. I tried it with several projects with always the same problem. See image, pixels/information is missing.

My sequence settings on the timeline are are: HD (1440 x 1080i) 16:9. Compressor is HDV 1080i60 and audio is LC 8, 16-bit, channeled group.

Really appreciate any help.



Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2018 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]