FORUMS: list search recent posts

DVCproHD footage doing weird things

COW Forums : Apple Final Cut Pro Legacy

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Ari Grunzeweig
DVCproHD footage doing weird things
on Aug 17, 2011 at 7:15:06 pm

Hi folks,

I'm sure one of you wise people can help me out with this problem. I'll try to give as much info as possible. I realize this is a mess.. but I need to figure it out in the next few days.

I am editing a concert that was filmed with 3 cameras. 2 of them work fine, one is problematic. The problem is with the footage from the HVX200. I no longer have the cards, only the log and transferred footage.

There are three clips. FCP 7.0.3 tells me the footage is:

Clip1: DVCproHD 720p60 Frame Rate: 24
Clip2: DVCproHD 720p60 Frame Rate: 29.97
Clip3: DVCproHD 720p60 Frame Rate: 29.97

With any of the three clips, audio sounds fine, but only goes through half the video track and then goes silent. Corresponding video plays very slowly.

My other 2 cameras, are working perfectly. They are in a sequence that has a 59.94 timebase. Those were filmed with JVC hDV cams.

I hope somebody has an idea for me!

Thanks very much!



Return to posts index

Chris Tompkins
Re: DVCproHD footage doing weird things
on Aug 17, 2011 at 10:43:14 pm

The audio track is Shorter on all clips? Is this what you are saying?

Chris Tompkins
Video Atlanta LLC


Return to posts index

Ari Grunzeweig
Re: DVCproHD footage doing weird things
on Aug 18, 2011 at 12:28:24 am

The audio track on all clips appears to last the same length as the video, but then waveform disappears halfway though..



Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]