FORUMS: list search recent posts

Compressor just stops

COW Forums : Apple Final Cut Pro Legacy

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Allan Martin
Compressor just stops
on Jun 19, 2011 at 9:52:54 am

Dear Everyone,

Something odd is happening, and I don't know where to start to look. When I send a video clip to compressor, it works for a while then just stops. I sent a one hour film clip to it yesterday, tried to compress it to iPad format and avi format and it just stops. I have tried this a number of time and it just stops working. I have left it for over 36 hours and it just stops. The clocks are still ticking, and the time remaining in the history is changing... but will never end.

It seems to be like this for any video clip I send to compressor from Filal Cut.

Any clues where I need to start to look to fix this?

Al


Return to posts index


David Roth Weiss
Re: Compressor just stops
on Jun 19, 2011 at 4:53:37 pm

[Allan Martin] "Any clues where I need to start to look to fix this?"

You're obviously sending your encoding job to Compressor directly from the timeline. Instead, use Export>>Quicktime Movie to export a self contained Qt at current settings, and use that file in Compressor.

David Roth Weiss
Director/Editor/Colorist
David Weiss Productions, Inc.
Los Angeles
http://www.drwfilms.com

POST-PRODUCTION WITHOUT THE USUAL INSANITY ™


Creative COW contributing editor and a forum host of the Business & Marketing and Apple Final Cut Pro forums.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2018 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]