FORUMS: list search recent posts

Hard drive disconnect - now thumbnails won't show

COW Forums : Apple Final Cut Pro Legacy

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Olly Lawer
Hard drive disconnect - now thumbnails won't show
on May 10, 2011 at 2:20:21 pm

Hi,

My portable hard drive that I was editing from (but not in use at the time although connected) came lose and the computer said it had disconnected. FCP which was open but not in use suddenly showed no thumbnails.

Although I have now shut FCP and reopened (with no media reconnect message) and everything works fine - it won't show thumbails. I tried reconnecting media again, but to no avail. This is not the case with all the footage, just some clips...? As I said, I can edit and play the slips in the viewer, just can't see the thumbnail.

Olly Lawer


Return to posts index

Michael Kammes
Re: Hard drive disconnect - now thumbnails won't show
on May 10, 2011 at 2:27:45 pm

Quit FCP, Delete the Thumbnail Cache, and relaunch. FCP will recreate these on the fly.

~Michael



.: michael kammes mpse
.: senior applications editor . post workflow consultant
.: audio specialist . act fcp . acsr
.: michaelkammes.com
.: twitter: @michaelkammes
.: facebook: /mkammes

Hear me pontificate: Speaking Schedule .


Return to posts index

Olly Lawer
Re: Hard drive disconnect - now thumbnails won't show
on May 10, 2011 at 2:31:59 pm

Thanks.

How do I delete the thumbnail cache?

Olly Lawer


Return to posts index


Olly Lawer
Re: Hard drive disconnect - now thumbnails won't show
on May 10, 2011 at 2:31:25 pm

Found it - worked a treat! Thans

Olly Lawer


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]