FORUMS: list search recent posts

Using ProRes 4444, won't let me render using 10-bit YUV

COW Forums : Apple Final Cut Pro Legacy

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Arash Sahba
Using ProRes 4444, won't let me render using 10-bit YUV
on Apr 6, 2011 at 3:41:03 am

Hey guys,

I'm using FCP and my footage is ProRes 4444. I'm trying to render, but it tells me it can't find a codec, but when I switch to "Render in 8-bit YUV", it works... but now I can't render in 10-bit.

I'm using a macbook Pro. 8 gigs of ram. Latest version of FCP.

What can I do?


Return to posts index

Neil Sadwelkar
Re: Using ProRes 4444, won't let me render using 10-bit YUV
on Apr 6, 2011 at 12:17:33 pm

Can you open one of your ProRes 4444 clips in QuickTime 7 and export to Uncompressed 10bit QT from there?

-----------------------------------
Neil Sadwelkar
neilsadwelkar.blogspot.com
twitter: fcpguru
FCP Editor, Edit systems consultant
Mumbai India


Return to posts index

Jeremy Garchow
Re: Using ProRes 4444, won't let me render using 10-bit YUV
on Apr 6, 2011 at 2:29:12 pm

Where did the 4444 footage originate?


Return to posts index


Arash Sahba
Re: Using ProRes 4444, won't let me render using 10-bit YUV
on Apr 6, 2011 at 2:39:28 pm

5dtoRgb>after effects>fcp

It's 5d footage that stayed pro res 4444 through out


Return to posts index

Jeremy Garchow
Re: Using ProRes 4444, won't let me render using 10-bit YUV
on Apr 6, 2011 at 5:07:44 pm

have you trashed your prefs?

is it a normal HD frame size?


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]