FORUMS: list search recent posts

Quicktime/Mov is corrupted?

COW Forums : Apple Final Cut Pro Legacy

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
david williams
Quicktime/Mov is corrupted?
on Mar 12, 2011 at 12:48:11 am

Hello I saved a FCP project as a Quicktime / mov using current settings in FCP. I transferred the mov file to a PC and uploaded it to youtube.

On both the PC and youtube the file loses picture in the middle of the movie and only plays audio. On my I mac the mov file plays fine with both audio and video.

Does anyone have any idea why this might be happening?


Return to posts index

Jeff Greenberg
Re: Quicktime/Mov is corrupted?
on Mar 12, 2011 at 4:49:36 am

Well, if it loses picture in the middle on the PC...and that's what you used to upload it...then it'll have a problem on youtube.

Could be that the QuickTime file is damaged...and the transport mechanism (USB thumb drive?) is the culprit. Upload it from the mac...and then you'll know.

Best,

Jeff G

Apple Master Trainer | Avid Cert. Instructor DS/MC
Come See me speak at NAB!
Compressor Essentials from Lynda.com
(older but still good) Marquee, Media Composer (3.5) and Basic/Advanced Color DVDs (1.0) from Vasst.com
Contact me through my Website


Return to posts index

david williams
Re: Quicktime/Mov is corrupted?
on Mar 12, 2011 at 4:53:19 am

Thanks Jeff. I uploaded the file from my Mac straight to you tube and once it is finished processing. I will take a look. I hope this works :)


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]