FORUMS: list search recent posts

New Mac Pro - Stereo output problems

COW Forums : Apple Final Cut Pro Legacy

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Wayne Marx
New Mac Pro - Stereo output problems
on Jan 23, 2011 at 2:57:53 pm

Hi,

I've got a new 8-Core Mac Pro and I've noticed that I'm not
getting a clean stereo out of the 'Audio Out' mini-jack.
Neither out of the headphone socket - and it's kind of clean when I test using
a USB audio out.

I've tried flashing the P-RAM and V-Ram, I've tried deleting the audio.plist and I've also done another
clean install of the OS from the installer disk.

What's curious is that I had the exact same problem with my Macbook Pro,

I've tested the speakers on another audio source, and they are playing stereo fine, which leads me to believe it's something to do with the new Mac Pro.

Anyone else experience this?

Anyone have any ideas?

Thanks in advance,

Wayne


Return to posts index

Jerry Hofmann
Re: New Mac Pro - Stereo output problems
on Jan 23, 2011 at 3:32:19 pm

Sounds to me like you should either try different cables, or you have a audio system problem with that mac... which can be tested by any authorized dealer and repaired under warranty.

Jerry

Apple Certified Trainer, Producer, Writer, Director Editor, Gun for Hire and other things. I ski. My Blog: http://blogs.creativecow.net/Jerry-Hofmann

Current DVD:
http://store.creativecow.net/p/81/jerry_hofmanns_final_cut_system_setup

8-Core 3.0 Intel Mac Pro, Dual 2 gig G5, AJA Kona SD, AJA Kona 2, Huge Systems Array UL3D, AJA Io HD, 17" MBP, Matrox MXO2 with MAX - Cinema Displays I have a 22" that I paid 4k for still working. G4 with Kona SD card, and SCSI card.


Return to posts index

Wayne Marx
Re: New Mac Pro - Stereo output problems
on Jan 24, 2011 at 9:03:45 am

Thanks, Jerry.

Wayne


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2018 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]