FORUMS: list search recent posts

audio not in sync during playback on 12-core

COW Forums : Apple Final Cut Pro Legacy

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Sean Kapleton
audio not in sync during playback on 12-core
on Nov 18, 2010 at 6:25:04 pm

Hello friends,


just got an ew 12-core and playback on a 1080 dhv 50i project is not sync. I exported a small clip and in quicktime its totally fine. I have BMD 3d extreme but my audio is going from the line out at the moment untill i can get studio monitors etup. The offset i am guessing is because of this but i sear in the passed when just playing audio out of the line everything was in sync for other projects - any ideas?

I know its not a speed issues because i have a new 12 core tons or ram & an internal RAID 0 8tb

thanks
sean



Return to posts index

Dave LaRonde
Re: audio not in sync during playback on 12-core
on Nov 18, 2010 at 7:18:57 pm

[Sean Kapleton] "but i sear in the passed when just playing audio out of the line everything was in sync"

Huh?

Dave LaRonde
Sr. Promotion Producer
KCRG-TV (ABC) Cedar Rapids, IA


Return to posts index

Sean Kapleton
Re: audio not in sync during playback on 12-core
on Nov 18, 2010 at 7:50:24 pm

sorry wrote that on my iphone!


just got a new 12-core and playback on a 1080 HDV 50i project is not sync. I exported a small clip and in quicktime its totally fine. I have a BMD 3d extreme but my audio is going from the line out on the tower at the moment until i can get studio monitors setup.

The offset i am guessing is because of this but i know in the past i have used fcp and had synced playback from the line out.

any ideas?

I know its not a speed issues because i have a new 12 core tons of ram & an internal RAID 0 8tb

thanks
sean



Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]