FORUMS: list search recent posts

no video in preview monitor

COW Forums : Apple Final Cut Pro Legacy

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
David Seay
no video in preview monitor
on Nov 2, 2010 at 4:42:32 pm

I am editing a project and using footage with mixed frame rates. While the mixed material plays just fine on the time line, I cannot view in the preview window- I just get a freeze frame.

This has to be something simple, but I'm a relative newbie to FCP and just don't know where else to turn. I've checked all the sequence settings, playback settings, system settings, user settings, RT playback options and I think everything is right...at least it's the way it's always been and I'm just now getting issues.

Thanks for any help.

Dave


Return to posts index

Paul Jay
Re: no video in preview monitor
on Nov 3, 2010 at 2:38:47 am

What are your sequence settings?
What playout card are you using?
Your video playback settings should match your timeline Size/framerate.


Return to posts index

David Seay
Re: no video in preview monitor
on Nov 3, 2010 at 3:09:58 am

sequence settings are matched to the viewing/playback settings of 23.98 and I am viewing through a Matrox MX 02.

I did however, go under the view menu and turned the video monitoring to cinema display. Then I could view through my preview and canvas windows. I just have to switch back to the Matrox 23.98 setting to view via hi def.



Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]