FORUMS: list search recent posts

P2 error - red exclamation - "no data"

COW Forums : Apple Final Cut Pro Legacy

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Dave Thomas
P2 error - red exclamation - "no data"
on Aug 15, 2010 at 5:12:49 am

There's lots out there on this topic - but I have not been able to find a solution.

I'm running Final Cut Pro 6.0.1 I have successfully ingested 6 cards. I have another 7 that will not work. I get the dreaded red exclamation mark error - "no data" ... I am however able to preview all of the clips in Log + Transfer. So I know they exist.

I shot this footage over a year ago and for one reason or another just haven't gotten around to doing anything it. I deleted the LastText files - but have repaired them and everything seems to be in working order. I've tried shortening the file names - nothing. I have the pulldown button unchecked. Still nothing.

I'm thinking that maybe I shot the error cards at 1080i or 480i or something instead of 720p24 Would that affect my ability to import the footage into FCP? Sorry I'm a bit of a noob.

Any info / suggestions would be greatly appreciated.

Thanks in advance,
Dave


Return to posts index

Jerry Hofmann
Re: P2 error - red exclamation - "no data"
on Aug 16, 2010 at 1:16:20 pm

I'd suspect that the LastText file's is where the problem lies. How did you "repair" them? You might need something like this: http://www.imagineproducts.com/index.php?main_page=product_info&cPath=1&pro...

Jerry

Apple Certified Trainer, Producer, Writer, Director Editor, Gun for Hire and other things. I ski. My Blog: http://blogs.creativecow.net/Jerry-Hofmann

DVD:http://store.creativecow.net/p/81/jerry_hofmanns_final_cut_system_setup

8-Core 3.0 Intel Mac Pro, Dual 2 gig G5, AJA Kona SD, AJA Kona 2, Huge Systems Array UL3D, AJA Io HD, 17" MBP, Matrox MXO2 with MAX Cinema Displays


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]