FORUMS: list search recent posts

Clips have diferent in/out on export...

COW Forums : Apple Final Cut Pro Legacy

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Ben Bigelow
Clips have diferent in/out on export...
on Apr 17, 2010 at 4:54:42 am

The problems never end...

When exporting my sequence I have this problem where clips from the same footage item, no matter where they are in the sequence, have different in/outs. Meaning the length of the clip and when the cut happens in the sequence stays the same, but the footage itself is from a different moments in time than is visible when viewing withing FCP.

This only happens with clips pulled from one of my footage items. All of the other clips from different source footage is fine. However, to my knowledge (what I can tell from the "format" info), all of my footage is in the same format.

I've tried exporting to a variety of codecs with both compressor and using quicktime conversion...still happens.

Anyone experience this before/know any solutions?

My footage:

 myspace image hosting

My sequence settings:

 myspace image hosting

(ugh hard to see, the image uploader isnt working so i used an external one, but its just the Anamorphic PAL preset)

THANKS FOR THE HELP



Return to posts index

Rafael Amador
Re: Clips have diferent in/out on export...
on Apr 17, 2010 at 4:57:34 am

Hi Ben,
In the Renders Folder, delete the "Constant Frame" folder and try again.
rafael

http://www.nagavideo.com


Return to posts index

Ben Bigelow
Re: Clips have diferent in/out on export...
on Apr 17, 2010 at 5:07:53 am

Rafael to the rescue again!

However same problem, deleting the constant frames folder didn't work. I've also trashed my preferences. :(


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]