FORUMS: list search recent posts

ac3 sound disappears after 21 minutes

COW Forums : Apple Final Cut Pro Legacy

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Nicholas Gray
ac3 sound disappears after 21 minutes
on Mar 31, 2010 at 8:02:51 am

I am exporting a 1:50:28 long movie from FCP6, using Compressor, to DVDSP4. The m2v exports fine, but the ac3 file just goes dead silent after 21 minutes. Tried three times, always the same spot. Tried dumping the render files and re-rendering. Same result.

Advice?


Return to posts index

Michael Gissing
Re: ac3 sound disappears after 21 minutes
on Mar 31, 2010 at 8:45:21 pm


Did you try making the ac3 file on its own, not as it was also making the video? Try the audio as a separate encode (using the same start & end marks)


Return to posts index

Nicholas Gray
Re: ac3 sound disappears after 21 minutes
on Mar 31, 2010 at 9:02:43 pm

Thanks for quick response.

Yes, I tried doing audio separately. (Actually was the first thing I tried.)

I noticed the file size was 159MB, so I have to assume the data were in there somewhere. Tried re-installing DVDSP. That did nothing. Then tried re-installing Compressor and FCP. Doing a brand new render now, with my fingers crossed.


Return to posts index


Alexander Kallas
Re: ac3 sound disappears after 21 minutes
on Apr 1, 2010 at 6:40:04 am

Do an audio mix-down before export from FCP

Cheers
Alexander


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]