FORUMS: list search recent posts

Watermark issue with Compressor

COW Forums : Apple Final Cut Pro Legacy

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Ahmed Selim
Watermark issue with Compressor
on Mar 6, 2010 at 8:09:42 pm

Hi Everyone,

I am having a peculiar problem adding a watermark using compressor. When i preview the watermark in compressor it looks fine, however after processing using compressor the watermark is coming out very distorted/pixelated. The watermark was from a PSD file, i tried changing the pixel aspect ration , however that did not help.) any help would be greatly appreciated.

I have a lot of clips to do for a client and I would rather do the watermarking in compressor as opposed to the timeline.

I have attached a copy of the final output.

Thanks in advance.




Return to posts index

Andrew Evans
Re: Watermark issue with Compressor
on Mar 8, 2010 at 3:12:57 am

Looks like it could be an interlacing problem.


Return to posts index

Ahmed Selim
Re: Watermark issue with Compressor
on Mar 8, 2010 at 3:40:41 am

Thank you for the help, would you happen to have any idea/suggestions as to how I can resolve this?


Return to posts index


Rafael Amador
Re: Watermark issue with Compressor
on Mar 8, 2010 at 4:03:48 am

Try a PNG or TIFF instead of a PSD.
Rafael

http://www.nagavideo.com


Return to posts index

Ahmed Selim
Re: Watermark issue with Compressor
on Mar 8, 2010 at 4:29:19 am

Thanks. I will try that


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]