FORUMS: list search recent posts

Digital artifacts in FCP

COW Forums : Apple Final Cut Pro Legacy

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Will Granzier
Digital artifacts in FCP
on Feb 11, 2010 at 7:43:30 pm

Hi All

Here is a weird one that I have never had. Only been experiencing this one lately. I run a DualG5 with 16GB Ram - FCP 6 with two WD 1TB FW 800 drives.

I have noticed little sqaures of artifacts that appear in my footage within the time line recently. Now I first thought it to be digital drop out on the tapes - ( bad camera heads ) - Now its appearing even on JPGs and logos that I draw into FCP in the time line. When I export it will appear in certain places. If I do a new export it will appear in different places ????

Frikken weird - Anyone had this before ?

My initial thought - Bad Ram ???


Return to posts index

John Fishback
Re: Digital artifacts in FCP
on Feb 13, 2010 at 1:48:54 am

Are you using any demo plugins? Some of them put blocks on the screen until you purchase the plug. I don't remember which ones. But I've read post about this. Of course, it could be something else, too. Can you post an example?

John

MacPro 8-core 2.8GHz 8 GB RAM OS 10.5.8 QT7.6.4 Kona 3 Dual Cinema 23 ATI Radeon HD 3870, 24" TV-Logic Monitor, ATTO ExpressSAS R380 RAID Adapter, PDE enclosure with 8-drive 6TB RAID 5
FCS 3 (FCP 7.0.1, Motion 4.0.1, Comp 3.5.1, DVDSP 4.2.2, Color 1.5.1)

Pro Tools HD w SYNC IO & 192 Digital I/O, Yamaha DM1000, Millennia Media HV-3C, Neumann U87, Schoeps Mk41 mics, Genelec Monitors, PrimaLT ISDN


Return to posts index

Will Granzier
Re: Digital artifacts in FCP
on Feb 15, 2010 at 5:05:25 am

Hi John

Nope no demo packs installed. I had a chat with Larry Jordan and he thought it would probably be the FCP prefs that went bad. So I trashed those. My initial thought was bad ram, but that would show up under Apple Diagnostics ?


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2018 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]