FORUMS: list search recent posts

VIdeo Hits in FCP Renders

COW Forums : Apple Final Cut Pro Legacy

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Roman Perez
VIdeo Hits in FCP Renders
on Feb 10, 2010 at 9:39:08 pm

We are currently working in FCP 6.0.5 with Quicktime 7.6.4 on a Mac Pro running 10.4.11. We consistently see what look like video hits in renders when we are laying to tape. Once we re-render the clip, the problem is gone. We have 7 edit bays and it seems to be occurring only in one bay.
Any ideas?

RPM3


Return to posts index

Shane Ross
Re: VIdeo Hits in FCP Renders
on Feb 10, 2010 at 9:57:52 pm

Time to trash prefs...

#44: FCP acting weird - Trash Prefs

Shane's Stock Answer #44: FCP acting weird or unusual. Just not like is normally should

If the program was working fine, and now isn't, or just isn't working the way it should, the first things to do are:

1) Trash your FCP preferences. Download the Preference Manager from Digital Rebellion: http://www.digitalrebellion.com/pref_man.htm

http://www.kenstone.net/fcp_homepage/trashing_fcp_prefs.html

2) Open the Disk Utility and Repair Permissions.

3) Shut down for 10 min. Go for a quick walk around the block and get SOME exercise today. Come back, turn on the computer and see how things are.

4) (optional) Do the Hokey Pokey and turn your self about. Results may vary.





Shane



GETTING ORGANIZED WITH FINAL CUT PRO DVD...don't miss it.
Read my blog, Little Frog in High Def


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2018 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]