FORUMS: list search recent posts

Stream Error in Log and Transfers

COW Forums : Apple Final Cut Pro Legacy

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Alex Stephens
Stream Error in Log and Transfers
on Nov 7, 2009 at 1:02:06 am

I've been working in the Log and Transfer window in FCP 7.0.1 and I have come across a batch of MFX files that I'm unable to Transfer the file into FCP. The files show up in the window and play in the monitor without issues. Then when I send them to the Queue after selecting the ins and out... I get an "error:stream error" in the Queue Status column and it never imports the movie into the bin. A normal stream error is from time code errors from tape transfers, but I've never seen this from a AVC-Intra clip.

I've been pulling in other AVC-Intra clips without issues until I started this particular batch of movies. The files are from the same client but now seem to have something unique about this files. Has anyone run into this issue before?



Thanks for your help!

Alex
Al's Digital House
MAC OS10.5.8
Denver ,Colorado

I never leave the house any more!


Return to posts index

Michael Gissing
Re: Stream Error in Log and Transfers
on Nov 7, 2009 at 6:06:24 am


What is the frame rate? The timecode output in the right column shows ;39 frames???


Return to posts index

Jeremy Garchow
Re: Stream Error in Log and Transfers
on Nov 7, 2009 at 2:12:44 pm

60p I'm sure.

Try going in to the log and transfer prefs and turn off the remove duplicate frames option. See if that helps.

If you have fxfactory, make sure it is updated.

Try turning off Perian.

Make sure your scratch disk is formatted for mac, and not FAT32.


Return to posts index


Alex Stephens
Re: Stream Error in Log and Transfers
on Nov 8, 2009 at 10:14:02 pm

Jeremy,

Thanks for the tip. That worked perfectly The clip was a 60p and when I unchecked the Duplicate frames it encoded with a problem. Was that because it was a 60p file?

Thanks for your help!

Alex

I never leave the house any more!


Return to posts index

Jeremy Garchow
Re: Stream Error in Log and Transfers
on Nov 9, 2009 at 4:12:16 pm

[Alex Stephens] "Was that because it was a 60p file?"

Most likely. Not only a 60p file, but a 60p file without VFR flags.

Jeremy


Return to posts index

Andrew Ryann
Re: Stream Error in Log and Transfers
on Jun 22, 2010 at 8:40:09 pm

Thanks, guys! I had the exact same problem and this fixed it.

Cheers!


Return to posts index


Tangier Clarke
Re: Stream Error in Log and Transfers
on Jul 21, 2010 at 7:37:13 pm

No luck for me. I have latest FCP and FxFactory. I deactivated Perian (or rather uninstalled). I can't get some of my clips (from Lumix GH1) to import. I keep getting an error.

Any other advice.

Tangier


Return to posts index

Ulrik Lyhne
Re: Stream Error in Log and Transfers
on Oct 11, 2010 at 8:36:21 am

My to. Thanks!
Best regards


Return to posts index

Jonathan Barnes
Re: Stream Error in Log and Transfers
on Jul 2, 2012 at 5:13:17 am

remove dup frames did it for me while trying to transfer a 72024p from my HVX200. Thanks!!


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2018 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]