FORUMS: list search recent posts

Twixtor not showing up in the effect tab [Final Cut Pro 7]

COW Forums : RE:Vision Effects

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Jean-Daniel Lagant
Twixtor not showing up in the effect tab [Final Cut Pro 7]
on Jun 5, 2014 at 7:56:46 am

Hi,

I've installed the demo version of Twixtor on my Mac but it does not appear in the effect tab. Yet it is installed in the fxplug folder.

Does anyone knows a trick ?

Thank you,
JD

_______________________________________

One day I'll save the world...Promised.


Return to posts index

Pierre Jasmin
Re: Twixtor not showing up in the effect tab [Final Cut Pro 7]
on Jun 5, 2014 at 8:03:06 am

What version of FCP (e.g. latest verion requires 10.0.8) and OS?

Pierre



Return to posts index

Jean-Daniel Lagant
Re: Twixtor not showing up in the effect tab [Final Cut Pro 7]
on Jun 5, 2014 at 9:11:06 am

I'm using FCP 7 with OS X 10.8.5
I tried to install Twixtor 5.4.3 but the same problem occured.

_______________________________________

One day I'll save the world...Promised.


Return to posts index


Peter Litwinowicz
Re: Twixtor not showing up in the effect tab [Final Cut Pro 7]
on Jun 5, 2014 at 3:42:25 pm

Hello,

I'm guessing you have Red Giant Color Suite installed? This actually turns out be a bug in Red Giant's software (not sure exactly how, but they've fixed it!).

Hopefully downloading the latest version will fix this problem for you: http://www.redgiant.com/blog/2014/05/29/update-color-suite-11-1-1/

Pete Litwinowicz
RE:Vision Effects, Inc.



Return to posts index

Brandon Blattner
Re: Twixtor not showing up in the effect tab [Final Cut Pro 7]
on Sep 7, 2014 at 6:56:08 am

Did this fix work for you? Because I'm having the same problem and have Red Giant installed but just installed it maybe a week ago, so I'm assuming it's the newest version they offer!

Any help would be much appreciated; do you think that uninstalling Red Giant (if even temporarily?) would help matters? Twixtor is most important!

Thanks in advance for your help!

Brandon


Return to posts index

Brandon Blattner
Re: Twixtor not showing up in the effect tab [Final Cut Pro 7]
on Sep 7, 2014 at 6:58:09 am

Did this fix work for you? Because I'm having the same problem and have Red Giant installed but just installed it maybe a week ago, so I'm assuming it's the newest version they offer!

Any help would be much appreciated; do you think that uninstalling Red Giant (if even temporarily?) would help matters? Twixtor is most important!

Thanks in advance for your help!

Brandon


Return to posts index


Peter Litwinowicz
Re: Twixtor not showing up in the effect tab [Final Cut Pro 7]
on Sep 7, 2014 at 5:11:27 pm

Has Twixtor installed correctly and worked for you in your current configuration? If so, did it disappear when you installed Red Giant?

It's probably not the Red Giant plugins if you just downloaded a week ago. However, I would try to uninstall Red Giant then see if Twxitor shows up.

What version of the Mac OS are you using? We've seen some issues with Mac OS 10.9 Also, are you using the Twixtor installer from our website? Are you using Twixtor v6?

Please contact us via our techsupport form, located here: http://www.revisionfx.com/support/contact/

Pete Litwinowicz
RE:Vision Effects, Inc.



Return to posts index

Brandon Blattner
Re: Twixtor not showing up in the effect tab [Final Cut Pro 7]
on Sep 8, 2014 at 1:55:35 pm

Thanks for the quick response!

1. I tried uninstalling all the Red Magic plugins...to no avail; still when I apply the Twixtor effect it says "Twixtor" in the inspector panel, just with no options under it!

2. I am running the Yosemite build of Mac OS X, so I'm on version 10.10 - that must be the issue right?

Thanks in advance for any help,
Brandon


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]