FORUMS: list search recent posts

Twixtor: Error with CS6 premier Pro to After Effects (Time Remap Mode Lost)

COW Forums : RE:Vision Effects

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Ben Sales
Twixtor: Error with CS6 premier Pro to After Effects (Time Remap Mode Lost)
on Dec 7, 2012 at 10:30:21 am

Hi,

Using the latest version of Twixtor (Demo 5.1.5) there is a problem...

When sending a Twixtored clip to After Effects from Premier Pro (via Replace with After Effects) - the Time Remap Mode is lost. (It reverts from Speed to Frames)
This throws out all of the key frames that have been set in Premiere.

I would like to buy twixtor, but I need to be able to do the above.

Kindest
Ben


Return to posts index

Pierre Jasmin
Re: Twixtor: Error with CS6 premier Pro to After Effects (Time Remap Mode Lost)
on Dec 7, 2012 at 10:55:05 am

If I understand you correctly, you need to Replace with After Effects composition, and within AE apply Twixtor.

Pierre



Return to posts index

Ben Sales
Re: Twixtor: Error with CS6 premier Pro to After Effects (Time Remap Mode Lost)
on Dec 7, 2012 at 10:59:50 am

Why would I need to do that?

When sending to After Effects, it knows that Twixtor has been applied to the clips and it knows that there are keyframes - it has just lost the Time Remapping Mode?

Seems like a bug?


Return to posts index


Ben Grubb
Re: Twixtor: Error with CS6 premier Pro to After Effects (Time Remap Mode Lost)
on Dec 7, 2012 at 2:55:43 pm

Pierre,

I've been working with Ben on this video project, and we were struggling with this issue for a while yesterday. It seems weird to me that you should have to do the Twixtor work in AE, especially when it is supposed to work in both apps. We did the Twixtor remapping in Premiere as we were cutting the footage to fit to music etc in an existing sequence, which would be fiddly and annoying to do (or re-do) in AE.

It seems almost pointless to have the function available in Premiere when, if you use it and then need to send it across to AE the data is lost.

I'm not trying to start arguments or anything here, I'm just trying to understand the workflow better.

Thanks
-Ben


Return to posts index

Pierre Jasmin
Re: Twixtor: Error with CS6 premier Pro to After Effects (Time Remap Mode Lost)
on Dec 7, 2012 at 5:45:31 pm

Yes it never worked and bug has been filed a few years ago and never addressed by AE.
Same issue if you try to load a Premiere Project in AE.
Bug is if you are curious is that we expose more params if in AE. In theory this should work but AE does not do the right thing, it just map plugins in param order rather then use the param identifier.

Pierre



Return to posts index

Pierre Jasmin
Re: Twixtor: Error with CS6 premier Pro to After Effects (Time Remap Mode Lost)
on Dec 7, 2012 at 5:50:36 pm

Wait the plugin works in Premiere fine?
All that is not working is pushing Premiere projects to AE correct?

Another approach I have not tried would be to pre-render effects.

Pierre



Return to posts index


Pierre Jasmin
Re: Twixtor: Error with CS6 premier Pro to After Effects (Time Remap Mode Lost)
on Dec 7, 2012 at 9:21:29 pm

And I refiled bug at Adobe :(



Return to posts index

Ben Grubb
Re: Twixtor: Error with CS6 premier Pro to After Effects (Time Remap Mode Lost)
on Dec 7, 2012 at 10:42:39 pm

Yes, all the keyframes and remapping worked fine in Premiere, but when we dynamic link it into AE all the time remapping resets to zero. It seems to read the fact that Twixtor has been added to the linked comp, but none of the actual effects worked.

In the end, we haven't used too much Twixtor effects in the video so we have been pre-rendering small sections and adding them back into the video which seems to work as a work around.

-Ben


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]