FORUMS: list search recent posts

Problems with Twixter

COW Forums : RE:Vision Effects

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Luca Villanova
Problems with Twixter
on Sep 7, 2011 at 2:01:05 pm

I used it for the first time Twixter and the result is not satisfactory.
I recorded with my 7D to 60fps with a 1/2000 sec.





the result have got a bad effect on the movement of the legs, and a stop a few seconds.

Thanks for your help.

Luke


Return to posts index

Pierre Jasmin
Re: Problems with Twixter
on Sep 7, 2011 at 10:28:11 pm

It looks like you have a frame rate setting issue somewhere. We need to know in what app you are using Twixtor to answer as setup for that varies.

Pierre



Return to posts index

Luca Villanova
Re: Problems with Twixter
on Sep 8, 2011 at 8:10:24 am

Thank Pierre.

I use EF CS4 and i have set in TW the exactly same FPS of imput movie, 60FPS.

Luke


Return to posts index


Pierre Jasmin
Re: Problems with Twixter
on Sep 8, 2011 at 8:49:53 pm

I assume the movie is actually 59.94 not 60 FPS (if so the value in Twixtor for Input FPS should be 59.94). It shows as 59.94 in the project bin...
And I assume your comp is something else, e.g. 29.97 or 25 yes? and the rate you are rendering to?

Would be best you simply enter your email here:
http://revisionfx.com/support/contact/
And the automatic response will send you info on how to upload an example (with your AE project) so we can look at it

Pierre



Return to posts index

Luca Villanova
Re: Problems with Twixter
on Sep 9, 2011 at 9:37:25 am

HI Pierre i used the link but unfortunately i don't saved the project.
Now i redo the project like new, and saved it.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]