FORUMS: list search recent posts

Twixtor not showing up in FCE 4.0

COW Forums : RE:Vision Effects

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
James Wood
Twixtor not showing up in FCE 4.0
on Apr 3, 2011 at 6:01:18 pm

Hi,

I have installed Twixtor in the following directory on my HD.

/Library/Application Support/Final Cut Pro System Support/Plugins/

but when I open up FCE it does not appear under effects.

Need some help... what am I doing wrong?

I have tried uploading some screen shots.







Return to posts index

Pierre Jasmin
Re: Twixtor not showing up in FCE 4.0
on Apr 3, 2011 at 6:21:45 pm

If you look at the compatibility tab on our site it says minimal requirement is 4.0.1

You just have to go under the Apple logo and select update (free)

Pierre
RE:Vision Efects



Return to posts index

James Wood
Re: Twixtor not showing up in FCE 4.0
on Apr 3, 2011 at 7:22:40 pm

Thanks Pierre,

All updated to the latest version of FCE but it still doesn't display.

Even did a un-install, fresh install/

Am I missing something...?

Thanks


Return to posts index


Pierre Jasmin
Re: Twixtor not showing up in FCE 4.0
on Apr 3, 2011 at 10:18:39 pm

No need to uninstall and reinstall twixtor
Assuming you have 4.0.1 or over, and you restarted FCE

Once in a while it happened that we have to say to people to do this:
Starting at "Restoring broken FxPlug functionality":
*you can ignore the rest
http://blog.timmattison.com/archives/2009/09/19/how-to-get-your-fxplug-plug...

However we noticed earlier this week that the Plugin manager link at Apple does not work anymore... SO, better to contact us at techsupport @ revisionfx dot com to continue troubleshooting this.



Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]