FORUMS: list search recent posts

Particular: Seamless Looping Particle Problem

COW Forums : Trapcode

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Shawn L
Particular: Seamless Looping Particle Problem
on Sep 22, 2005 at 7:30:49 pm

Hello.
I always try to do an exhaustive search knowing most questions have been
answered but, this morning, the search feature was directing me to a "1024 x
72 test page " and not working so, I apologize if this is a common
question.
In particular, I am trying to use a custom particle ( a leaf 100 x 100 ) that
I have made in another comp which just has a 1 x rotation on the x and y axis (
simulating a falling spin ) over 2 seconds. I've got it set up with Particular in the main comp and falling fine but there is a small problem. The leaf comp is 2 seconds long and when the leaf gets back to the start of the loop, it skips a frame, completely disappearing before starting over again.
Is there a secret here to making a seamless looping custom particle coming from another comp?
Thanks, and sorry if there is too little to much info here.

Shawn


Return to posts index

Peder Norrby
Re: Particular: Seamless Looping Particle Problem
on Sep 22, 2005 at 9:19:12 pm

Make sure the custom layer and the particular layer start at exactly same frame in the timeline.

What Time Sampling Mode are you using?

Peder Norrby / Trapcode


Return to posts index

Shawn L
Re: Particular: Seamless Looping Particle Problem
on Sep 24, 2005 at 7:09:45 pm

That did it.
It was 1 frame off - I didn't notice it until I zoomed in on it.
Thanks for help,
Shawn


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]