FORUMS: list search recent posts

XL H1 Green Screen issues?

COW Forums : Canon Cameras

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Andree Franks
XL H1 Green Screen issues?
on Sep 29, 2010 at 8:24:30 pm

First I will explain how the setup of the footage was, that I received.

The Green screen is being lit by two matt boxes and the subject is like 6 feet way from the screen.
The subject itself is lit by two lights from the side and one from the front. The Camera is set to HD and 16x9 the footage is being captured in Apples Pro 442 HQ with a AJA Ki Pro.

Anywho in the footage the green "screen" has noise, is this normal from the Camera or the AJA Ki Pro?
We thought we would get a solid clean picture with the XL H1 over SDI (supposedly uncompressed) to the AJA Ki Pro or is it not as advertised?

Maybe the settings on the Camera??



Return to posts index

Todd Terry
Re: XL H1 Green Screen issues?
on Sep 29, 2010 at 9:51:46 pm

That camera should be clean as a whistle, especially given that you were capturing live via HD-SDI.

Did you have the gain cranked up at all?

T2

__________________________________
Todd Terry
Creative Director
Fantastic Plastic Entertainment, Inc.
fantasticplastic.com



Return to posts index

Andree Franks
Re: XL H1 Green Screen issues?
on Oct 5, 2010 at 5:19:32 pm

Sorry for my late response I was bit busy the past weeks...
Back to my issue, no the Gain was at 0.

With which settings do you shoot green screen?

Thanks



Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]