FORUMS: list search recent posts

can't find the footage I taped!

COW Forums : Canon Cameras

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Kathie Zuniga
can't find the footage I taped!
on May 29, 2009 at 1:56:13 am

I taped some important stuff. I watched the tape a few times this evening. When I went to show someone else the footage it was nowhere to be found.

The footage was close to the beginning of the tape and I have gone Rewinded and fast forwarded it numerous times and nothing.

I am sure I did not skip ahead anyways after I watched it.

Has this happened to anyone else? could there be a switch in the wrong place? the tape looks fine.

Please help, it contains important footage of my kids accepting awards.


Return to posts index

Thax Clave
Re: can't find the footage I taped!
on May 30, 2009 at 11:32:19 pm

1-The footage was close to the beginning of the tape and I have gone Rewinded and fast forwarded it numerous times and nothing.
2-I am sure I did not skip ahead anyways after I watched it.
3-Has this happened to anyone else?
4-could there be a switch in the wrong place? the tape looks fine.

I will first assume that you are actually looking at the correct tape.
(Are you SURE you didn't change tapes after playing it the first time?)

1-You are likely mistaken about that.
2-See answer #1.
3-Not really.
4-Nope.

Here's what you should do:

Rewind the tape all the way.

Hit PLAY and simply watch the tape all the way through.
When you find the footage you're looking for, write down its Timecode.

It is my GUESS that you inadvertently recorded this footage well into the tape (not near the beginning.)
It might be PAST some of what looks like "nothing" (blank section of tape.)

Be sure and post back with what you find.

Good luck!!









Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]