FORUMS: list search recent posts

Flickering Line on Top of Footage Recorded using XM2

COW Forums : Canon Cameras

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
serg
Flickering Line on Top of Footage Recorded using XM2
by
on Nov 22, 2005 at 4:30:51 pm

Hi all,
I have this problem and was wondering if I had a problem with my camera and what it could be. I have a virtually new canon xm2 and have been recording some recent footage. When I capture it in my Liquid Edition NLE, the footage for some reason has a flickering horizontal line on the upper-most part of the footage. What could this be from? I wonder if its my camera, or if it's my NLE?
Any Ideas?

Thanks Heaps,
Serg.


Return to posts index

Don Greening
Re: Flickering Line on Top of Footage Recorded using XM2
on Nov 26, 2005 at 5:04:47 am

Serg,

I really wouldn't worry about it too much. It would be hard to tell whether it's the camera or your NLE unless you're willing to do a little test, such as to connect another camera to your computer to see if the problem continues or goes away. Don't forget that you're viewing the underscanned video image anyway and that the flickering line will never be seen on your final product.

- Don


Return to posts index

serg
Re: Flickering Line on Top of Footage Recorded using XM2
by
on Nov 27, 2005 at 7:03:26 am

Thanks for the advice Don...

Much appreciated. I think I might just run some tests anyway...

:) Serg.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]