FORUMS: list search recent posts

Problem with Audio

COW Forums : Avid Media Composer

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
jithendria kumar aravamudhan
Problem with Audio
on Mar 14, 2018 at 6:40:19 pm

Hey people,

This is the first time I'm encountering this problem in MC. I have MC 8.3.1. I edited a project on the last week of January. The clients want to finally get the exported video. So I open it today and I can't play. As soon as I press play, I get this error message:

AudioStreamReader : ExectuteFrameSingleAsync()
CONSISTENCY CHECK FAILURE !?!: [102]

Realizing that it is an audio problem, I deleted the audio file and tried to play. It played fine. But as soon as the audio come back , this message hows up. I can't export it either, as I get this error message:

EXCEPTION:Movie Export from Procedure failed!, errcode: 4294965262


Would be great if anyone here can help me with this problem. I'm using a MBP with Sierra.

Thanks in advance,
Jithu


Return to posts index

Brent Marginet
Re: Problem with Audio
on Mar 14, 2018 at 8:13:56 pm

Do you have just a mono or stereo tracks in your timeline.
If so just do an Audio MixDown and then move the mix down over the track(s) that are giving this issue.

"MY MEDIA/PROJECT MOTTO: If you think three copies of your Media or Projects are enough. Take a moment to place a value on them and then maybe add two more. Hard Drives are now stupidly cheap. A RE-SHOOT AND YOUR TIME AREN'T."


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2018 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]