FORUMS: list search recent posts

Can't ama link Sony A7s films with Media Composer 8.3.1

COW Forums : Avid Media Composer

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
dan crouch
Can't ama link Sony A7s films with Media Composer 8.3.1
on Sep 20, 2016 at 10:42:36 am

Hello all,
I am having trouble ingesting some interview rushes into my MC softeware that I am running on a mac tower (Yosemite)
It was shot on a Sony A7s as XAVCs mp4 files, they are in a folder on a Porche external hard drive, usb 2.0

I am trying to ama link them but the files come up as 'wrong format'

I am not very technical so any help would be very much appreciated.

Thankyou in advance,
Dan.


Return to posts index

Shane Ross
Re: Can't ama link Sony A7s films with Media Composer 8.3.1
on Sep 20, 2016 at 1:30:42 pm

None of the AMA plugins that come free with Avid work...Sony didn't make one for that camera. SO you need to use this plugin, and it's a paid one.

http://www.drastic.tv/support-59/supporttipstechnical/220-mediacomposer-ama...

Shane
Little Frog Post
Read my blog, Little Frog in High Def


Return to posts index

dan crouch
Re: Can't ama link Sony A7s films with Media Composer 8.3.1
on Sep 21, 2016 at 1:08:19 pm

Thanks for the Post's guys, v helpful as always.
Can I double check with you that the one I need is : MediaReactor Single Avid - 99.00 US (Windows or OS-X)

Seems right, but a bit pricey for a single plug in.

Thanks again,
Dan.


Return to posts index


Graham Tees
Re: Can't ama link Sony A7s films with Media Composer 8.3.1
on Sep 20, 2016 at 1:33:58 pm

Here's a link to one of the many discussions on the AVID Community forums about XAVC S

http://community.avid.com/forums/p/137838/782305.aspx#782305


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]