FORUMS: list search recent posts

Avid subtitles ruining the picture??

COW Forums : Avid Media Composer

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Juan Juig
Avid subtitles ruining the picture??
on Aug 30, 2016 at 10:05:37 pm

Hello, I have encountered a very frustrating problem. When I try exporting my project which also contains subtitles made with SubCap, the subtitles affect the picture. Every time an individual subtitle is displayed, the whole picture becomes a bit brighter, and when the subtitle dissapears, picture goes back to normal.

What is this all about? How do I fix this??


Return to posts index

Shane Ross
Re: Avid subtitles ruining the picture??
on Aug 30, 2016 at 11:55:45 pm

Wait...this happened to me. How did I fix this? Crud... Trash MC State...possibly. Restart. Possibly redo the render. Also, check your render settings...what are they set to? Match your media codec? meaning if you have DNxHD 175, but render to DNx115...that might do something.

Shane
Little Frog Post
Read my blog, Little Frog in High Def


Return to posts index

Juan Juig
Re: Avid subtitles ruining the picture??
on Aug 31, 2016 at 8:50:26 am

Thank you so much for your reply. I tried exporting in DNxHD 185, which ended up in the problem with subtitles. Now I exported with Same as source option and the problem is gone. I will further investigate this issue when I have the time.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]