FORUMS: list search recent posts

Subsequences are missing video track. How do I turn it on?

COW Forums : Avid Media Composer

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
John Keating
Subsequences are missing video track. How do I turn it on?
on Aug 24, 2016 at 3:20:05 pm

Today I realized that my number 8 was bound to turning off the video track.

While Logging a 5 hour sequence yesterday by creating subsequences. I accidentally must have hit the video track off and continued to make the subsequences. Today I am realizing that most of those subsequences that I spent all day logging are now missing the video track. Is there any way to turn on the video track?

Thanks.


Return to posts index

Shane Ross
Re: Subsequences are missing video track. How do I turn it on?
on Aug 24, 2016 at 4:11:08 pm

It's not really turned off, by what you are describing. It wasn't highlighted as an active track when you made the subsequences. I guess it IS off, but it's not something that, in your situation, you can simply open those sequences and turn on. If you made those without the track active, and they only have audio...then that's what you have. They weren't made with a video track, so they won't have them, nothing to turn on.

You'll have to redo them. Sorry.

Shane
Little Frog Post
Read my blog, Little Frog in High Def


Return to posts index

John Keating
Re: Subsequences are missing video track. How do I turn it on?
on Aug 24, 2016 at 7:34:36 pm

I was afraid of that.

Thanks a bunch.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]