FORUMS: list search recent posts

Media Composer 5 playing audio fine but video freexing and stopping/starting Media composer 5

COW Forums : Avid Media Composer

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Cammie Noel
Media Composer 5 playing audio fine but video freexing and stopping/starting Media composer 5
on Jan 6, 2016 at 4:49:53 am

Media Composer 5 playing audio fine but video freezing and stopping/starting Media composer 5


Ive never had this problem before , same Avid for 5 years same system.
Running Windows 7 64 Bit, Media Composer 5, Plenty of memory

Any ideas?

Thanks!


Return to posts index

Phil Lowe
Re: Media Composer 5 playing audio fine but video freexing and stopping/starting Media composer 5
on Jan 6, 2016 at 6:25:22 am

Here's a thread on the Avid forums that may address your issue.

http://community.avid.com/forums/p/88405/570914.aspx

Couple of things...

What type of media are you playing? Does the problem go away if you transcode to one of the DNxHD formats, or are you working with AMA media? Any programs running in the background that you forgot to close?

Canon XF-300, Canon 5DMkIII, Canon 7D MkII, Avid Media Composer 7.05, Adobe CC 2015, iMovie Pro.


Return to posts index

Cammie Noel
Re: Media Composer 5 playing audio fine but video freexing and stopping/starting Media composer 5
on Jan 7, 2016 at 12:01:59 am

Thanks for the reply,

I haven't tried transcoding, its MVI_MOV

Ive used this program before with different formats and never had this particular issue before.


Return to posts index


Cammie Noel
Re: Media Composer 5 playing audio fine but video freexing and stopping/starting Media composer 5
on Jan 13, 2016 at 12:47:09 am

Thanks for feedback,fixed by linking to AMA.

Thank you.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]