FORUMS: list search recent posts

AVID MC 8.1 won't start with AVX2 Plug-Ins

COW Forums : Avid Media Composer

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Martin Becker
AVID MC 8.1 won't start with AVX2 Plug-Ins
on Nov 11, 2015 at 8:46:24 pm

Hello forum,

I have an MC 8.1 running on Late 2009 iMac and El Capitan... Yes, I know:). But everything works like a charm as long as I don't use any AVX2 Plug-Ins. When I install one AVID just won't start up at all. Not even the first splash screen appears. And the app is "not reacting". I tried different AVX2 Plug-Ins and it is always the same thing. I deleted the MCstates and uninstalled, reinstalled everything in every possible way with no effect. I changed the rights of the AVX2 Folger also without effect. But I take the .avx file out of the folder and put in on my desktop AVID starts up.

I am really thankful for every idea!

Merci


Return to posts index

Shane Ross
Re: AVID MC 8.1 won't start with AVX2 Plug-Ins
on Nov 11, 2015 at 10:23:29 pm

AVX2 might be incompatible with El Cap. You yourself indicated that you knew you were doing something not recommended. It's not recommended for a reason.

Shane
Little Frog Post
Read my blog, Little Frog in High Def


Return to posts index

Martin Becker
Re: AVID MC 8.1 won't start with AVX2 Plug-Ins
on Nov 11, 2015 at 10:46:51 pm

Thank you. And yes, absolutely. But the funny thing is that AVX2 trials and demos I tried stated to be El Capitan compatible. Also when you google it you don't really find the same issues in connection with El Capitan.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]