FORUMS: list search recent posts

Interplay transfer doesn't appear in Settings and at the top menu

COW Forums : Avid Media Composer

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Luuk Peek
Interplay transfer doesn't appear in Settings and at the top menu
on Nov 2, 2015 at 8:36:00 am
Last Edited By Luuk Peek on Nov 2, 2015 at 7:53:57 pm

Hi guys,

At our local TV facility, we are trying to create a Send to Playback-workflow. The only problem is that the Interplay Transfer client is configured the way it must be, but nothing of that visible in the Media Composer. We don't see any Transfer-menu at the top of the screen and no Transfer-option under the settings-tab.

Another strange thing is that when we try to network ingest XDCAM footage from our PDW-1500 recorder by draging files from the FTPClipList to a bin, the Avid only says that the "Transfer manager isn't installed properly". Ingesting by using the ClipList only, works somethings how it must be. But times we see this error in the console:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/4346278/_TEMP/12205024_1020678189696409...

Does someone have an idea what's going wrong here?

Our specs:
- Windows 7 x64
- Media Composer 5.0.3
- Interplay Transfer 2.1 (I know that both are old, but the MC is good enough for us and this Interplay version was included with the DVD box)
- Video resolution of the XDCAM is IMX50


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]