FORUMS: list search recent posts

MC 8.4/Sony BetaMax/Canopus ADVC-300 Problem

COW Forums : Avid Media Composer

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Ben Northenor
MC 8.4/Sony BetaMax/Canopus ADVC-300 Problem
on Aug 19, 2015 at 10:13:14 pm

I'm trying to digitize some old BetaMax tapes for a Doc I'm working on. I can't get this to work correctly. I'm using RCA's from the BetaMax to the Canopus ADVC300. Audio and Video OUT from the BetaMax to Audio and Video IN on the Canopus, then Firewire 400 on the back of the Canopus box to Firewire 800 (Black IEEE 1394 Firewire 800 to Firewire 400 Cable, 9 Pin/6 Pin) to the back on my iMac. What am I doing wrong?





http://www.bennorthenor.com


Return to posts index


Shane Ross
Re: MC 8.4/Sony BetaMax/Canopus ADVC-300 Problem
on Aug 20, 2015 at 12:08:13 am

First off...you need to unselect TC. No TC will be available via that device.

Second...it looks like the resolution you chose is J2K 1080....the rest is covered. That's wrong. DV is SD...720x480.

Shane
Little Frog Post
Read my blog, Little Frog in High Def


Return to posts index

Ben Northenor
Re: MC 8.4/Sony BetaMax/Canopus ADVC-300 Problem
on Aug 20, 2015 at 12:21:22 am

Thank you so much, Shane. I got it to work and feel very stupid now. Haha.

http://www.bennorthenor.com


Return to posts index


Shane Ross
Re: MC 8.4/Sony BetaMax/Canopus ADVC-300 Problem
on Aug 20, 2015 at 12:46:12 am

We all do something stupid from time to time. Or rather, not notice something stupid...

Shane
Little Frog Post
Read my blog, Little Frog in High Def


Return to posts index

Neil Ryan
Re: MC 8.4/Sony BetaMax/Canopus ADVC-300 Problem
on Sep 2, 2015 at 7:23:10 am

I for one, would like to commend you on having a working Betamax machine!


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]