FORUMS: list search recent posts

Getting Started From Time Machine BackUp

COW Forums : Avid Media Composer

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
andrew thompson
Getting Started From Time Machine BackUp
on Jun 24, 2015 at 2:15:22 am

Hi.



Used Time Machine to set up new imac and am not able to use Media Composer on new machine. Upon opening application, im prompted to activate the product but it won't accept my registration info - prompts an error that states "101 activation failed".

Im trying to insall Media Composer 7.0 on a mac running 10.10.3

Any idea what the problem might be? Your input is greatly apprecaited!



DT


Return to posts index

Shane Ross
Re: Getting Started From Time Machine BackUp
on Jun 24, 2015 at 6:40:49 am

Media Composer 7 isn't supported on that OS. Currently no version is supported. MC 8.3 might work...it might not. But MC7...Hmmm, a new version of that just came out. Looks like it's supported on 10.10.2...MIGHT work on 10.10.3...although not officially supported.

http://community.avid.com/forums/t/132954.aspx

That's the problem with getting a new computer to run your old software...the new computer runs the latest OS and the old software isn't compatible with that

Shane
Little Frog Post
Read my blog, Little Frog in High Def


Return to posts index

andrew thompson
Re: Getting Started From Time Machine BackUp
on Jun 24, 2015 at 1:25:12 pm

thats really unfortunate - thanks for the info.


Do you know the easiest way to put a compataible OS on to a new imac?


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]