FORUMS: list search recent posts

AVID 7 External video problem

COW Forums : Avid Media Composer

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Mitchell Huie
AVID 7 External video problem
on Jan 21, 2014 at 7:16:43 pm

Hi, I've come across a problem I can't figure out. The mac i'm using has final cut and avid installed. I was in avid and I wanted to check something in final cut, so not thinking, I quickly opened final cut while avid was still opened. Now I can't see any video from my avid on my external monitor nor can I send the signal through to the DBeta Deck. I could do both just before I opened final cut. I've tried restarting avid and the mac. nothing. I'm using a blackmagic card. I can't seem to figure this out, any help would be greatly appreciated, thanks!


Return to posts index

Shane Ross
Re: AVID 7 External video problem
on Jan 21, 2014 at 7:21:02 pm

Look on your timeline...in the center, just to the right of the audio meters, there are two sprockets. I'll wager they have a circle and red line thru them. That means your external hardware is deactivated. Click on that to reactivate it.

Shane
Little Frog Post
Read my blog, Little Frog in High Def


Return to posts index

Mitchell Huie
Re: AVID 7 External video problem
on Jan 21, 2014 at 8:37:54 pm

Thanks, that solved it.. I feel stupid


Return to posts index


Shane Ross
Re: AVID 7 External video problem
on Jan 22, 2014 at 12:13:17 am

We've all forgotten do click on that from time to time...

Shane
Little Frog Post
Read my blog, Little Frog in High Def


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]