FORUMS: list search recent posts

MC7 error, previously unseen.

COW Forums : Avid Media Composer

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Keaton Douglas
MC7 error, previously unseen.
on Nov 5, 2013 at 6:19:18 pm

I continue to get an error I've never seen before and doesn't show up on Google searches. It says

Exception: std::exception, what:[MainThread] Threads::SendThreadMessage: No running thread to receive message Waveform Cache Thread (null)

I'm just looking on any information on what this may mean.

It's been coming up ever since I made an AutoSequence that was very long (about 12 hours in length). But I've made sequences this long before and never had such an issue. The error pops up periodically even after I've closed the seemingly problematic sequence.

Most annoyingly, I cannot quit out of Avid. The error pops up when I try to quit and the program will not close. This even happens if I close all bins and all sequences before trying to quit.

Recommendations?


Return to posts index

Michael Phillips
Re: MC7 error, previously unseen.
on Nov 5, 2013 at 8:13:19 pm

Most likely related to the new waveform caching in v7. I am trying to remember how to flush the cache... stay tuned.

Michael


Return to posts index

John Courchane
Re: MC7 error, previously unseen.
on Nov 6, 2013 at 11:25:40 pm

Just ran into this issue my self tonight. Anyone ever figure out a resolution?

-John


Return to posts index


Agustin Goya
Re: MC7 error, previously unseen.
on Oct 24, 2014 at 1:47:11 pm

Have you tried deleting the WaveformCache Folder located inside de MEdia COmposer Project folder?

That may help.

@agustingoya
http://www.wancamp.com.ar/


Return to posts index

Adam Purcell
Re: MC7 error, previously unseen.
on Nov 18, 2013 at 3:45:27 pm

Any luck getting this fixed? I just ran into this today, and even noticed I couldn't quit after you mentioned it.


Return to posts index

Graham Withers
Re: MC7 error, previously unseen.
on Mar 2, 2015 at 5:11:51 pm

I've got this one too - did deleting the waveform cache folder work for anyone?


Return to posts index


Joe Galligan
Re: MC7 error, previously unseen.
on May 30, 2015 at 11:46:15 pm

Hey, I deleted the waveform cache and the AVS settings in my project folder: hope this is just some normal housekeeping!


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]