FORUMS: list search recent posts

Blackmagic Design Decklink & MC7

COW Forums : Avid Media Composer

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Phillip Byrd
Blackmagic Design Decklink & MC7
on Jul 9, 2013 at 5:09:04 pm

I just installed MC7 and the latest Blackmagic driver (9/7/5). Avid doesn't recognize the card and runs in software mode. MC6.0 and 6.5 worked well with Blackmagic Decklink. Press release last week from Blackmagic says they support MC7. But there is no reference to any Avid application beyond MC6 in the readme file for newest driver.

I'm sure I'm missing something somewhere. Help greatly appreciated.


Return to posts index

Chris Tomberlin
Re: Blackmagic Design Decklink & MC7
on Jul 15, 2013 at 5:07:41 pm

Did you get this resolved, or is there in fact a compatibility issue with Decklink and MC7?

Thanks

Chris Tomberlin
Color/Finishing
Outpost Pictures


Return to posts index

Phillip Byrd
Re: Blackmagic Design Decklink & MC7
on Jul 15, 2013 at 5:13:51 pm

Chris,

DeckLink issue has been resolved. Now just trying to get the AMA files on the system.


phil

--------------------
Phillip Byrd
Brandenburg Productions, Inc.
Montclair, NJ USA


Return to posts index


Chris Tomberlin
Re: Blackmagic Design Decklink & MC7
on Jul 17, 2013 at 4:39:57 pm

What resolved the Decklink issue? I'm having the same problem now; no video out from v7 to my Decklink card.

Thanks

Chris Tomberlin
Color/Finishing
Outpost Pictures


Return to posts index

Phillip Byrd
Re: Blackmagic Design Decklink & MC7
on Jul 17, 2013 at 5:25:51 pm

Chris,

I went back to a driver dated December 2012. The latest driver just didn't work and I needed to get the work.

phil

--------------------
Phillip Byrd
Brandenburg Productions, Inc.
Montclair, NJ USA


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]