FORUMS: list search recent posts

MC 6.5.3 no AMA RED

COW Forums : Avid Media Composer

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Pete Fausone
MC 6.5.3 no AMA RED
on Jul 5, 2013 at 2:18:33 pm

When I updated from 6.5.2 to 6.5.3 AMA linking to RED R3D files stopped working. I have installed the latest RED Plugin but it
always gives an error box that tells me to go to the plugin download. I uninstalled 6.5.2 first before I installed 6.5.3, then ran the
REDR3D_Setup. Can't AMA to any RED file.



Return to posts index

Michael Phillips
Re: MC 6.5.3 no AMA RED
on Jul 5, 2013 at 3:00:14 pm

I are you installing version 1.8? 1.9 seems to be for v7.
http://avid.force.com/pkb/articles/en_US/Download/en394823


Michael


Return to posts index

Pete Fausone
Re: MC 6.5.3 no AMA RED
on Jul 5, 2013 at 3:45:42 pm

I tried both actually.



Return to posts index


Michael Phillips
Re: MC 6.5.3 no AMA RED
on Jul 5, 2013 at 3:49:08 pm

hmmmm... don't know what to say other than an uninstall and reinstall of MC and the 1.8 plug-in?

Michael


Return to posts index

Pete Fausone
Re: MC 6.5.3 no AMA RED
on Jul 5, 2013 at 4:30:08 pm

Thanks Michael, I'll try it.



Return to posts index

Neil Sadwelkar
Re: MC 6.5.3 no AMA RED
on Aug 3, 2013 at 11:10:03 pm

Did you get this resolved. I've just installed MC 6.5.2 on a new MacBook Pro and I can't get Red AMA to work. Volume or even file level. It simply can't do anything with Red R3D files from a Red Epic.

-----------------------------------
Neil Sadwelkar
neilsadwelkar.blogspot.com
twitter: fcpguru
FCP Editor, Edit systems consultant
Mumbai India


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]