FORUMS: list search recent posts

V3 not visible

COW Forums : Avid Media Composer

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Frederic Lumiere
V3 not visible
on Oct 5, 2012 at 12:39:45 am

Hmm, I know I must be missing something but I have 3 video tracks. V1, V2, V3

If I monitor V2 (which is above V1): V1 & V2 are visible.

If I monitor V3 (which is above all of them) V1 & V3 are visible but not V2!?

What am I missing?


Return to posts index

Shane Ross
Re: V3 not visible
on Oct 5, 2012 at 2:48:55 am

V3 is covering what is on V2. Do you have something like Picture in Picture or an Animatte set up so you can see through V3?

Shane
Little Frog Post
Read my blog, Little Frog in High Def


Return to posts index

Glenn Sakatch
Re: V3 not visible
on Oct 5, 2012 at 6:53:53 pm

First thought...is it called V3 because you reordered V2 and V3 and then renamed it to V3 because it is now on the top? (or is actually the 3rd track that was created?)

Second thought- a screen grab of the situation might help.

Glenn


Return to posts index


Frederic Lumiere
Re: V3 not visible
on Oct 6, 2012 at 4:35:44 am

I think I might've renamed video tracks and reordered them... can't remember now. Somehow, when I add a video track, it doesn't add it on top. Here's a screen shot.

Basically I get no image from V3 but if I play the playhead, V2 &V4 will show an image. Thx!:



Return to posts index

Glenn Sakatch
Re: V3 not visible
on Oct 6, 2012 at 4:14:27 pm

That is probably your problem. When you move tracks around on Avid, they retain their original layer
hierarchy. Weird but true.

If you create 6 tracks and then delete number 4...then create a new track, it will simply recreate a V4 for you .

Glenn


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]