FORUMS: list search recent posts

Avid Unity - Admin tool won't start on server

COW Forums : Avid Media Composer

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Alan Jeffries
Avid Unity - Admin tool won't start on server
on Sep 24, 2012 at 5:49:58 pm

Hi all. I'm running a Windows 2000 Unity with two Mac OS 10.7 clients, and I'm trying to un-mirror one of my workspaces to free up space. Using the Admin Tool on one of the clients, I disabled protection on the workspace, but Synchronize is greyed out (a quick search tells me this feature is not available in the Mac version of the Admin tool). So I tried opening the Admin tool on the Unity server, but it won't start - gives me error message "The application failed to initialize properly 0xc0000142. Click OK to terminate the application."

Not sure what to do... should I reinstall the Unity software on the server? Is that dangerous?

Thanks,
Alan


Return to posts index

Alan Jeffries
Re: Avid Unity - Admin tool won't start on server
on Sep 24, 2012 at 6:02:34 pm

Sorry - system specs:

UNITY SERVER:
Microsoft Windows 2000 Server (5.0, Build 2195) Service Pack 4
Intel x86 Family 15 Model 4 Stepping 9 (4 CPUs), 3200MHz
2046MB RAM
DirectX 7.0 (4.07.00.0700)
ATI RAGE XL PCI w 8.0 MB
Video card driver: ati2drad.dll, version 5.00.2195.5012

CLIENT:
Processor 3.2 GHz Quad-Core Intel Xeon
Memory 6 GB 1066 MHz DDR3 ECC
Graphics ATI Radeon HD 5770 1024 MB
Software Mac OS X Lion 10.7.4 (11E53)


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]