FORUMS: list search recent posts

Transition Manipulation Smart tool not working

COW Forums : Avid Media Composer

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Scott Davis
Transition Manipulation Smart tool not working
on Jul 6, 2012 at 2:40:02 pm

I must have changed something and can't figure out what I did but my transition manipulation tool is not working anymore. I don't get the little hand when hovering over a transition or the duration adjustment arrows. Any thought on what I turned off?

Scott Davis
View Scott Davis's profile on LinkedIn



Return to posts index

Richard Sanchez
Re: Transition Manipulation Smart tool not working
on Jul 6, 2012 at 5:22:34 pm

Is it highlighted blue? The transition manipulation tool can be turned off individually by clicking it, or the entire Smart Tool can be turned off by clicking the border around it.

Richard Sanchez
Los Angeles, CA

"We are the facilitators of our own creative evolution." - Bill Hicks


Return to posts index

Scott Davis
Re: Transition Manipulation Smart tool not working
on Jul 6, 2012 at 6:32:37 pm

I have all the Smart Tools selected. It was working fine yesterday. Then I started messing with my sequence settings and now it doesn't work. I've tried getting back to where I was but I'm not getting there.

Scott Davis
View Scott Davis's profile on LinkedIn



Return to posts index


Richard Sanchez
Re: Transition Manipulation Smart tool not working
on Jul 6, 2012 at 7:21:40 pm

Have you tried trashing your site settings and MC states?

Richard Sanchez
Los Angeles, CA

"We are the facilitators of our own creative evolution." - Bill Hicks


Return to posts index

Scott Davis
Re: Transition Manipulation Smart tool not working
on Jul 6, 2012 at 9:10:34 pm

MC State yes. Site settings no. Where do I find the site settings?

Scott Davis
View Scott Davis's profile on LinkedIn



Return to posts index

Richard Sanchez
Re: Transition Manipulation Smart tool not working
on Jul 6, 2012 at 9:52:45 pm

Applications > Media Composer > Settings

Delete "Site Settings.avs" and "Site_Attributes"

Richard Sanchez
Los Angeles, CA

"We are the facilitators of our own creative evolution." - Bill Hicks


Return to posts index


Scott Davis
Re: Transition Manipulation Smart tool not working
on Jul 9, 2012 at 10:47:15 pm

Richard, I trashed MC state and site settings. No good. I tried someone else's settings and it works fine. So it is something I changed. I just can't think of what it would be.

Scott Davis
View Scott Davis's profile on LinkedIn



Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]