FORUMS: list search recent posts

No Mouse Buttons On Symphony 6 Preview/Program Screens

COW Forums : Avid Media Composer

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
chris layhe
No Mouse Buttons On Symphony 6 Preview/Program Screens
on May 19, 2012 at 8:19:40 pm

Hi Guys

Wonder if you could help - we just installed a shiny new copies of symphony 6 on two identical beefy macpro 8 core system, with lion OS installed. The avid wasn't happy at all until we upgraded to the latest symphony patch, and also upgraded to the latest cuda software for the video boards, and upgraded the kona 3 board to the latest and greatest. Now symphony seems to be running fine in every way - except that when you mouse or mouse pad over any of the buttons under the preview and program screens the cursor changes to a pointing hand, as it should, and we can right click, but left clicking to do any action seems to work but nothing actually happens. Clicking on any other screen works just fine - just not this main set of buttons! Exactly the same happens with both systems, and only one has the Kona3 the other has a REDRocket board instead, but both have GTX285 and GT120 boards. Any ideas?


Chris Layhe.

CLAi - RED Shoot & Post Specialists
http://www.CLAi.tv
http://www.REDfilm.us


Return to posts index

Eric Santiago
Re: No Mouse Buttons On Symphony 6 Preview/Program Screens
on May 20, 2012 at 5:09:42 pm

Are they fresh new installs of Lion?
Ive seen this happen with other apps (Symphony update in a week)and most of the time a fresh install of Lion helps.


Return to posts index

chris layhe
Re: No Mouse Buttons On Symphony 6 Preview/Program Screens
on May 20, 2012 at 5:18:59 pm

They were fresh updates from snow leopard but we didn't wipe the drives and start from scratch again (which would have been bad news), and we did have to install Lion from the upgrade thumb drive and then run a couple of patches to bring it up to date. Are you thinking run the lion install again over the top of everything there now, Eric?

Chris

CLAi - RED Shoot & Post Specialists
http://www.CLAi.tv
http://www.REDfilm.us


Return to posts index


John Pale
Re: No Mouse Buttons On Symphony 6 Preview/Program Screens
on May 20, 2012 at 8:24:02 pm

To help try to troubleshoot, create a new user account on your Mac and see if the problem persists.

If so, try putting your original video card back in, instead of the CUDA card and see if it persists.

You have to try narrowing things down before you go and reinstall everything....otherwise you might waste a lot of time.


Return to posts index

chris layhe
Re: No Mouse Buttons On Symphony 6 Preview/Program Screens
on May 21, 2012 at 8:27:52 pm

All resolved... and, yes, we are morons. Apparently twelve years of symphony editing and then the last ten with final cut didn't quite cover the idiocy of having the keyboard command mapping panel open as a memory resource, which locks out some of the commands on the actual screen. Duuuh! Thanks for the advice, though...



Chris

CLAi - RED Shoot & Post Specialists
http://www.CLAi.tv
http://www.REDfilm.us


Return to posts index

John Pale
Re: No Mouse Buttons On Symphony 6 Preview/Program Screens
on May 22, 2012 at 12:51:37 pm

Hahaha..

Don't beat yourself up. It happens to all of us.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]