FORUMS: list search recent posts

AMC 6 . MTS Problem

COW Forums : Avid Media Composer

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Lloyd Paul Rivers
AMC 6 . MTS Problem
on Apr 23, 2012 at 5:58:41 pm

Out of about 400 .MTS clips 2 or 3 say they wont import. The import bar gets to around 99.9% then i have an error that says Exception: DISK_DIR_NOT_FOUND, filename:Performance 2.MTS

When i try and link via ama it says There were errors linking AMA files. See the console for details. What is the console? Sorry to sound dumb im a first year editing student, currently on break and my lecturers are not contactable.

One of these clips is a 49 min stage performance which i desperately need.

Any input would be appreciated

Many Thanks
Lloyd Rivers


Return to posts index

Juan Salvo
Re: AMC 6 . MTS Problem
on Apr 23, 2012 at 6:35:19 pm

try using mpegstreamclip to extract as much as you can. Seems the files are corrupted.

online editor | colorist | VFX | BD author

http://JuanSalvo.com


Return to posts index

Lloyd Paul Rivers
Re: AMC 6 . MTS Problem
on Apr 23, 2012 at 6:41:06 pm

Tried MPEG stream clip it kept crashing towards the latter part of the process. Got it sorted now i used handbreak.

Any reason for the 1 file in over 400 to become corrupt?

Many Thanks
Lloyd Rivers


Return to posts index


Juan Salvo
Re: AMC 6 . MTS Problem
on Apr 23, 2012 at 6:45:34 pm

Too many reasons. Bad media / bad file copy. 1 out 400 ain't bad.

Did you run repair timecode breaks in streamclip?

online editor | colorist | VFX | BD author

http://JuanSalvo.com


Return to posts index

Lloyd Paul Rivers
Re: AMC 6 . MTS Problem
on Apr 24, 2012 at 2:41:15 pm

No i didnt know i could. Fun times now, when i try and export the sequence it says its in an unsupported codec

Update: it says No valid resolution found to be exported using same as source

Many Thanks
Lloyd Rivers


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]