FORUMS: list search recent posts

MC6 & Kona 3 - Problems digitizing

COW Forums : Avid Media Composer

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Jesenko Fazlagic
MC6 & Kona 3 - Problems digitizing
on Feb 8, 2012 at 9:27:38 pm

We are testing out MC6.0.1 on Mac with Kona 3.

Everything seems to be going swimmingly except we have intermittent issues with digitizing off tape with an error: "Audio/Video is unexpectedly no longer coming into the system".

Upon restart of MC it digitizes fine in SD and HD for a while but eventually starts reporting this error.
Also, can't seem to get it to upconvert thru Kona (from Digibeta), same message pops up. I am feeding Avid proper sync as needed (trilevel for HD, black for SD).

We did a clean install of Lion and new install of 6.0.1 (after uninstallign 6.0) per Avid's instructions.

Anybody else experiencing this?

//Jesenko


Return to posts index

Shane Ross
Re: MC6 & Kona 3 - Problems digitizing
on Feb 8, 2012 at 10:48:47 pm

I updated...but haven't tried to recapture. I shall as soon as I can. I am running Symphony 6.0.1 and the Kona 3. But when I updated I did the scorced earth approach and reinstalled the OS from scratch, then the software. I find I have less issues that way. Takes a day, but...

I'll report back.

Shane
Little Frog Post
Read my blog, Little Frog in High Def


Return to posts index

Harry Connolly
Re: MC6 & Kona 3 - Problems digitizing
on Aug 18, 2012 at 11:32:44 am

Hi

I am having problems digitising analogue in on the kona 3. I am trying to record commentary via my working mixer and mic.

Any ideas.

Cheers

H


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]