FORUMS: list search recent posts

Problem with loading ProAnimator 4.5.1.

COW Forums : Zaxwerks

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Mark Jackson
Problem with loading ProAnimator 4.5.1.
on Feb 25, 2010 at 7:10:47 am

Dear Representative:

I tried installing ProAnimator 4.5.1., but I get an error message after I type in the authorization code. I get a message telling me that I need to be logged in as the Administrator. I tried checking to see that the ProAnimator folder has “Read & Write” permissions, and the “Users > Library > Preferences” “Read & Write” permissions too. I still get the same error message.

I'm working with the following software:

ProAnimator Standalone 4.5.1

Quicktime 7.6.4.

Mac OS X 10.5.8

Could you please help me solve this issue?

Thanks.

Mark

Mark D. Jackson


Return to posts index

Edward Wu
Re: Problem with loading ProAnimator 4.5.1.
on Feb 25, 2010 at 5:13:29 pm

Hi Mark,

Be sure to check the “Root Directory (Macintosh HD) > Library > Preferences” folder, and be sure that you have “Read & Write” permissions enabled here. This will allow you to input the authorization code, and you won’t see the error message anymore.

Best,
Edward


Return to posts index

Mark Jackson
Re: Problem with loading ProAnimator 4.5.1.
on Feb 25, 2010 at 5:17:29 pm

I tried that as well and it still doesn't work

Mark D. Jackson


Return to posts index


Mark Jackson
Re: Problem with loading ProAnimator 4.5.1.
on Feb 25, 2010 at 5:22:03 pm

Can you send me a screen shot of what you are talking about? Because I quite sure I did that.

Thanks.



Mark Jackson
film615@yahoo.com

Mark D. Jackson


Return to posts index

Edward Wu
Re: Problem with loading ProAnimator 4.5.1.
on Feb 25, 2010 at 6:36:07 pm

Hi Mark,

I sent an e-mail to you that includes the screen shot. Please take a look and try the steps I've provided in the e-mail.

Best,
Edward


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]