FORUMS: list search recent posts

error when rendering movie

COW Forums : Zaxwerks

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
bill daul
error when rendering movie
on Oct 21, 2008 at 7:45:13 am

I have a MACBOOK PRO with current OS X...I have ProAnimator 4.3.0. I was rendering a movie 640x480 as H.264. I have plenty of disk space...GIGS! I get the following error message...can someone tell me what I an doing wrong? Thanks, --bill


Unable to copy temp file to movie file.
Resulting movie exists in:
title.mov

--bill


Return to posts index

bill daul
Re: error when rendering movie
on Oct 21, 2008 at 8:58:47 am

dumb question...is the reason for my problem because I am trying to use it STAND-ALONE when I should only use it from After Effects?

--bill


Return to posts index

cowcowcowcowcow
Matt Rhodes
Re: error when rendering movie
on Oct 21, 2008 at 3:56:20 pm

Hi Bill.

I'd suggest upgrading to the current version of ProAnimator - currently at v4.5.1. There were issues in previous versions when trying to copy the temporary render file to the final file name.

Note: If the final file name is Animation.mov, we render to Animation.mov@ and then rename it to Animation.mov once the animation is complete.

You can get the latest and greatest here:
http://zaxwerks.com/download

Matt Rhodes
Zaxwerks, Inc.





Return to posts index


bill daul
Re: error when rendering movie
on Oct 22, 2008 at 2:30:13 am

All is well in the world...at least electronically using Zaxwerks! Thanks, --bill

--bill


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]