FORUMS: list search recent posts

Mac Pro and ProAnimator App standalone problems

COW Forums : Zaxwerks

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
bughuntr
Mac Pro and ProAnimator App standalone problems
on Oct 16, 2006 at 9:06:20 am

So, I went to use my standalone version of the ProAnimator App V4.0.1 on my Mac Pro (Dual 2.66, 3GB RAM & NVIDIA GeForce 7300 GT running Mac OS 10.4.8) for the first time and low and behold I hit a major problem.

ProAnimator launches just fine and seems to come up. But as soon as I try to create any text, import an Illustrator file or add a 3D model I see nothing in the main viewer window. It's just blank white.

I was thinking I was doing something wrong, or I screwed something up. That was until I hit the Render Frame button. Sure enough the model rendered and I saw my 3D text.

This leads me to conclude that the current Mac Pro with my combination of hardware and/or software doesn't let me view the main camera/interaction window to do any work without guessing as to what is going on or hitting the Render Frame button after I do anything.

Any suggestions?

Anyone else hitting this problem?

Any idea of when we will see a Universal build of ProAnimator App standalone?

Thanks!

- Kenji


Return to posts index

Serge
Re: Mac Pro and ProAnimator App standalone problems
on Oct 16, 2006 at 3:11:06 pm

Hi kenji,

Try to install the latest graphic card driver.

Salut.
Serge

"InvigoMany" Available here:http://www.nyc-visual.com


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]