FORUMS: list search recent posts

Zaxwerks Invigorator menu problem

COW Forums : Zaxwerks

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
jevaun
Zaxwerks Invigorator menu problem
on Aug 24, 2006 at 10:29:04 pm

I just installed Invigorator and I discovered that as soon as I start using it in After Effects 7, it disables my ability to access submenu items. i.e. Going to 'Layer' in the main menu and New>Text is impossible. Any menu item that has a triangle (>) for more options won't come up. Any fixes, suggestions or workarounds?


Return to posts index

Jon Okerstrom
Re: Zaxwerks Invigorator menu problem
on Aug 25, 2006 at 3:10:28 am

Tell us more about your situation:

OS, Invig version number, etc.

Jon



Return to posts index

jevaun
Re: Zaxwerks Invigorator menu problem
on Aug 25, 2006 at 3:27:20 am

I'm running OSX 10.4.7 on a Dual 2Ghz Power PC G5. 2GB of RAM.
Adobe After Effect 7
Zaxwerks 4.0.1


Return to posts index


Jon Okerstrom
Re: Zaxwerks Invigorator menu problem
on Aug 25, 2006 at 4:14:22 am

That helps.

The first thing I'd do is download the latests version of Invigorator, 4.0.8 from the Zaxwerks site:support>download software. That may very well clear up your issues.

Jon



Return to posts index

Serge
Re: Zaxwerks Invigorator menu problem
on Aug 25, 2006 at 4:18:01 am

Ooops!

Sorry Jon. I missed your post.

Salut.
Serge


Return to posts index

Serge
Re: Zaxwerks Invigorator menu problem
on Aug 25, 2006 at 4:16:25 am

Hi,

Please download the recent Invigorator version. This should resolve your issue.

Let us know if you still have problems.

Salut.
Serge


Return to posts index


jevaun
Re: Zaxwerks Invigorator menu problem
on Aug 29, 2006 at 4:49:46 am

Hey guys,

Thanks for the help. The newer version cleared it up.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]