FORUMS: list search recent posts

Black Screen issues during preview

COW Forums : Zaxwerks

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
FireBert85
Black Screen issues during preview
on Jan 19, 2006 at 7:02:01 am

So all of a sudden zaxwerks cant be previewed in AE when i switch the quality swatch to Best. Draft works, and renders just fine. but switching to Best just brings up a black screen, and i cant even test the render within Zaxwerks itself.



Return to posts index

Jon Okerstrom
Re: Black Screen issues during preview
on Jan 20, 2006 at 1:23:42 am

Hi FireBert,

Here's a totally off the wall guess.

Take a look at the Invig check box for use comp lights. If it's checked and you don't have any comp lights, because you're trying to use Invig's own lights, you might get the black screen effect in best quality rendering.

Does this help?

Jon



Return to posts index

FireBert85
Re: Black Screen issues during preview
on Jan 20, 2006 at 8:37:13 pm

no thats not even the problem. i mean that it wont render period. i click ram preview and then for a breif fraction of a second it pauses then stops. no rendering is done period, and zaxwerks wont let me test the render in the plugin. any help?



Return to posts index


FireBert85
Re: Black Screen issues during preview
on Jan 20, 2006 at 9:09:42 pm

well i figured out what it was. in case anyone needs this advice when they encounter this problem, simply just go into the invigorator plugin, select all of your objects in the scene, and then in the object menu click reload below where the file's path.



Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]